Vattenland, Golf och Djurpark på Malta

Förutom att upptäcka olika stränder, historiska platser, underbar dykning och lyxiga casinon kan man även spela golf, uppleva roliga vattenland och hälsa på olika djur i djurparker. Malta har som sagt mycket att erbjuda för alla!

Golf

Malta har en av de bästa golfanläggningarna i Europa, denna grundades 1888. Golfbanan låg först vid staden Valvetta, vid de olika vallgravarna och bastioner men man valde senare att förflytta golfbanan till Marsa. Här kan man ta del av en enpar 68 bana som består av 18 hål. För att få delta måste man vara medlem, detta är dock oftast inte ett problem då varje medlem får ta med sig besökare. Klubben erbjuder restauranger med en underbar veranda. Vidare finns det även en driving range med putting område.

Vattenland

Även om mScuba-Diving-Phuket-Diving-in-Thailand-PADI-diving-center559629988de970b0d16aan älskar stränder kan det vara skönt att ibland befinna sig vid ett poolområde. Och älskar man att bada kan ett enormt vattenland vara helt rätt! På Maltas nordöstra kust finner man ett stort vattenland (Water Park) med nöjen för hela familjen och alla åldrar. Här finner man vattenrutschkanor för den våghalsige individen, barnpool för de minsta, avkopplingsområde för föräldrarna och en vågpool som får vem som helst att skratta ordentligt. Man kan även äta och dricka vid vattenlandet.

Gillar man att simma med delfiner så finns även detta som alternativ på Malta. Man kan få se sjölejon, sköldpaddor, reptiler och mycket mer!

Djurpark

Befinner man sig på Malta med barn kan en djurpark vara den perfekta aktiviteten för dagen. Det finns nämligen djurparker där djuren slipper sitta inspärrade, utan man kan få uppleva getter, kaniner och mycket mer helt fritt i parken. Det är oftast djur som donerats eller som man räddat ur svåra förhållanden på något sätt. På så sätt för barnen komma djuren riktigt nära, både ge mat och klappa om man så vill.